Bejelentés


TT-s Vontatási szakasz Korai álom ha beteljesűl


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Főoldal.

Az idén is 2012-n megrendezzük Hatvanban "2.Jótékonysági Vasútmodell Kiállítást" Várható időpont:2012június.7-8-9-10. A pontos időpont időben itt lesz olvasható Hatvan 2012.02.13. B.András Szervező.

tovább >>


Kiállítás Hatvanban.

\\\"ELŐZETES \\\" A vasútmodellezők össze fogásának köszönhetően: JÓTÉKONYSÁGI VASÚTMODELL KIÁLLÍTÁS lesz ÚJ_HATVANBAN: A kiállításon befolyó összeggel Az ÚJ_HATVANI SZENT ISTVÁN TEMPLOM külső tatarozását szeretnénk segíteni. A kiállítás helye Új-Hatvan Szent István Plébánia emelete. Időpont:május,26-27-28-29. 09:00-17:00 -g Vasárnap 10:00-16:00-g.

tovább >>


Kiállítás Hatvanban.

\"ELŐZETES \" A vasútmodellezők össze fogásának köszönhetően: JÓTÉKONYSÁGI VASÚTMODELL KIÁLLÍTÁS lesz ÚJ_HATVANBAN: A kiállításon befolyó összeggel Az ÚJ_HATVANI SZENT ISTVÁN TEMPLOM külső tatarozását szeretnénk segíteni. A kiállítás helye Új-Hatvan Szent István Plébánia emelete. Időpont:május,26-27-28-29. 09:00-17:00 -g Vasárnap 10:00-16:00-g.

KIÁLLÍTÁS

Sikeres volt az egyeztetés,és lesz Hatvanban kiállítás még pedig önerőből KÜLSŐ TÁMOGATÁS nélkül. HURRÁ: A pontos dátum : 2010.szeptember :17-18-19-n nyitva tartás :09:00-18.00 -ig vasárnap : 09:00-16:00 -ig

tovább >>


ÚJ KIÁLLÍTÁSOK !

Október 8-9-10 és 16-17. az Új Buda Center meg nyitja ismét kapuit A vasútmodellek szerelmesei előtt. remélhetően a siker nem marad el Hatvanban is lenne kiállítás szeptember közepén ,de sajnos a nem törődöm ség nem teszi lehetővé a pontos időpont ki írását.

tovább >>


Mindenkinek!

VÉGRE, Hatvanban is lessz VASÚTMODELL KIÁLLÍTÁS 2009,október 15-18 ig.

tovább >>Szavazás
Saját készítésű TT-s terepasztalom - 2. Be szeretném mutatni a nagyobb méretű TT-s asztalomat. Ezzel az asztallal kiállításokon szoktam megjelenni. Méretei: 95x420 cm. Magassága 80cm. Az asztal közepén két darabba szétszedhető az így kapott méret. 95x210 cm. Ezzel megkönnyítve a szállítást és a tárolást. Az asztal felépítése: az asztalon három független pálya üzemel,a pályák vezérlése automatikus,de van két pálya, amely kézi vezérlésre is kapcsolható. 1.Ezen a pályán személyvonatok közlekednek, a pálya egy ovális alakú, melynek közepén van ki alakítva háromvágányú állomás.A vonatok egymást váltják a program alapján, ebből következik , hogy az állomásban mindig két szerelvény tartózkodik. Az üres vágányra bejáró szerelvény indítja a következő szerelvényt mely szabad /zöld fény/ jelzésnél elindul, állítja a ki járati váltókat, lezárja a kijárati jelzőjét és sorba vezérli a meghaladott térközöket és térközjelzőket, melyek háromfényű fényjelzők. Ez a szerelvény is be jár a helyére és minden kezdődik előröl. 2. Pálya: ezen teher vonatok közlekednek mérete nagyobb az előző pályánál, mivel ez a pálya az asztal külső részén lett megépítve ugyanakkor 6db.tároló vágány is tartozik hozzá. A külső pálya automatikus vezérlésű ,de a ki és bejárati jelzők kézi vezérlésre is átkapcsolhatók, a tároló vágányok váltó állítása manuális de elektromos működtetésű. A váltók eredeti vezérlő mágnese le lett cserélve vagyis át lett alakítva alsó vezérlésű jelfogókra. 3.Pálya : egy mellékvonal működését modellezi, ez is lehet teljesen automatikus vagy kézi vezérlésű. Én ezt a pályát el neveztem biztonsági pályának. Ugyan is,ha a fent említett pályák egyike vagy netán a technika ördöge jó voltából mind két pályán üzemzavar van akkor ez a pálya hivatott a kiállítást biztosítani, mivel a tisztelt nagy érdemű nem köteles tudomást szerezni a bajokról. Az elektromos rendszerek ,különböző elektronikák ,fényjelzők, fénysorompók mind-mind saját tervezésűek és két kezem által készítettek. Az asztalhoz tartozik egy vezérlő asztal /kocsi/ melynek fedőlapján van az terepasztal vágányút képe és a kézi vezérléshez szükséges kapcsolók.

Üzenetküldés
Ezen oldalon asaját munkámat szeretném be mutatni.A TT-s asztalom segítségével.Hogy láthatók legyenek az elvégzett módosítások és át alakítások.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!